🎁 -50% + Gratis Forsendelse

Servicevilkår


Oversigt

De nuværende salgsbetingelser definerer parternes rettigheder og forpligtelser i forbindelse med onlinesalg af de foreslåede produkter på NORDIA LTD's hjemmeside tilbuddet.com.
Udtrykkene "vi", "vi" og "vores" henviser til tilbuddet.com. Tilbud leverer dette websted, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige på dette websted for dig, brugeren, forudsat at du accepterer alle de vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er beskrevet heri. Ved at besøge vores websted og / eller købe noget fra os, accepterer du vores "Tjenester" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Brugsbetingelser", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser, der henvises til heri. og / eller tilgængelig via hyperlinket. Disse brugsvilkår gælder for alle brugere af hjemmesiden, inklusive og uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, sælgere og / eller indholdsbidragere.Læs disse brugsbetingelser omhyggeligt, inden du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge dele af webstedet accepterer du at være bundet af disse brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke bruge webstedet eller bruge nogen af ​​tjenesterne. Hvis disse brugsvilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse brugsvilkår.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til en eksisterende butik, skal også være underlagt vilkårene for brug. Du kan til enhver tid kontrollere den nyeste version af brugsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse vilkår ved at sende opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at gennemse denne side med jævne mellemrum for ændringer. Fortsat brug af eller adgang til webstedet, efter at ændringerne er blevet offentliggjort, udgør accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet af Shopify Inc. De giver os en e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.DEL 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR E - HANDEL
Ved at acceptere disse brugsvilkår erklærer du, at du er mindst myndig i din stat eller provins, eller at du er myndig i din stat eller provins. har givet os dit samtykke til at tillade nogen mindre afhængige af dig at bruge dette websted.
Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må ikke bruge Tjenesten til at overtræde nogen lovgivning i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, ophavsretslove).
Ligeglad med orme, vira eller nogen destruktiv kode.
Overtrædelse af et vilkår vil resultere i øjeblikkelig afslutning af din tjeneste.

AFSNIT 2 - ALMINDELIGE BETINGELSER OG BETINGELSER
Vi forbeholder os ret til når som helst at afvise service til nogen.
Du forstår, at dit indhold (eksklusive kreditkortoplysninger) muligvis transmitteres ukrypteret og kan omfatte (a) transmission over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse tekniske krav til tilslutning af netværk eller udstyr. Kreditkortoplysninger krypteres altid under netværksoverførsel.
Du accepterer ikke at reproducere, kopiere, kopiere, sælge, sælge eller udnytte nogen dele af Tjenesten, brug af Tjenesten eller bruge Tjenesten eller nogen kontaktoplysninger på Hjemmesiden, hvorigennem Tjenesten leveres uden din udtrykkelige skriftlige tilladelse. .
Overskrifterne, der er brugt i denne Aftale, er kun for nemheds skyld og begrænser ikke eller på anden måde påvirker disse Vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDFÆRDIGHED OG FØRSTE

Mængde af data.Vi er ikke ansvarlige, hvis de tilgængelige oplysninger på dette websted ikke er nøjagtige, komplette eller opdaterede. Materialet på dette websted er kun til generel informationsformål og bør ikke bruges eller bruges som det eneste grundlag for beslutningstagning uden at konsultere primære, mere nøjagtige, komplette eller relevante informationskilder. Al tillid til materialet på dette websted er på egen risiko.
Dette websted kan indeholde historisk information. Historiske data er muligvis ikke opdaterede og er kun til reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi er ikke forpligtet til at opdatere oplysningerne på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER I SERVICE OG PRISER
Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os ret til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) når som helst uden varsel til enhver tid.
Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for ændringer, prisændringer, afbrydelser eller afslutning af tjenesten.

SEKTION 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvor det er relevant)

Visse produkter eller tjenester er muligvis kun tilgængelige online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan være i begrænsede mængder og kan kun returneres eller udveksles i overensstemmelse med returpolitikken. Vi har gjort alt for at vise farver og billeder af produkterne i vores butik så præcist som muligt. Vi kan ikke garantere, at farvedisplayet på din computerskærm er korrekt. Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk område eller jurisdiktion. Vi udøver muligvis denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse antallet af produkter eller tjenester, vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan ændres når som helst uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Alle produkter eller tjenester, der tilbydes på dette websted, er ugyldige, hvis det er forbudt.Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​de produkter, tjenester, information eller andet materiale, du køber eller erhverver, vil opfylde dine forventninger, eller at fejl i tjenesten vil blive rettet.

AFDELING 6 - Nøjagtighed af fakturering og kontooplysninger
Vi forbeholder os ret til at afvise din ordre. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. Person, husstand eller ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer placeret med den samme kundekonto eller med den samme konto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer din ordre, kan vi prøve at underrette dig ved at kontakte e-mail-adressen og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret, der blev leveret sammen med din ordre. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter eget skøn ser ud til at være placeret af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give ajourførte, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle vores køb foretaget i vores butik. Du accepterer at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse, kreditkortnummer og udløbsdatoer, med det samme, så vi kan gennemføre betalingstransaktioner og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

For mere information, se returpolitikken.

SEKTION 7 - VALGFRIE VÆRKTØJ
Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi ikke kontrollerer, kontrollerer eller indtaster.
Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "tilgængelige" uden nogen form for garanti, garanti eller tilstand. Vi har intet ansvar overhovedet som følge af brugen eller brugen af ​​valgfrie tredjepartsværktøjer.
Brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, er på din egen risiko og efter eget skøn, og du skal sikre dig, at du er bekendt og accepterer vilkårene, som er værktøjer, der leverer tredjepartsudbyderen.
Vi leverer muligvis også nye tjenester og / eller funktionalitet gennem hjemmesiden i fremtiden (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Disse nye vilkår og betingelser gælder også for sådanne nye funktioner og / eller tjenester.

AFDELING 8 - TREDJEPARTS LINKS
indhold, produkter og tjenester opnået gennem visse tjenester kan omfatte materiale fra tredjeparter.
Tredjepartslinks på dette websted kan føre dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller vurdere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke, og vi er ikke ansvarlige for materiale eller websteder fra tredjeparter eller andre tredjepartsmaterialer, produkter eller tjenester.
Vi hæfter ikke for skader eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Se tredjeparts politikker og procedurer nøje, og sørg for at forstå dem før afslutningen af ​​begivenheden. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende produkter fra tredjepart skal rettes til tredjemand.

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE LEVERINGER
Hvis du sender visse meddelelser (såsom poster) eller uden vores anmodning efter anmodning, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, pr. Post eller på anden måde. (sammen med "Kommentarerne") accepterer du, at vi når som helst kan redigere, kopiere, offentliggøre, dele, oversætte og på anden måde bruge de kommentarer, du giver os, uden begrænsning. Vi har ingen forpligtelse til (1) at holde fortrolige kommentarer; (2) betale kompensation for kommentarer eller (3) svare på kommentarer.
Vi har muligvis, men vi har ingen forpligtelse, til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi mener er ulovligt, stødende, truende, kunnianloukkaavana, kunnianloukkaavana, seksuelt eksplicit, uanstændigt eller på anden måde anstødeligt eller krænker partens intellektuelle ejendom eller disse vilkår og betingelser. brug. .
Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsrettigheder. Du anerkender endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller indeholder vira eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller vildlede os eller tredjeparter om oprindelsen af ​​kommentarer. Du er eneansvarlig for alle kommentarer og nøjagtighed. Vi tager intet ansvar og tager intet ansvar for kommentarer, du har skrevet til dig eller nogen tredjepart.

SEKTION 10 - PERSONLIG INFORMATION

Vores fortrolighedspolitik gælder for levering af dine personlige oplysninger gennem butikken. Se vores fortrolighedspolitik.

SEKTION 11 - FEJL, NØJAGTIGHEDER OG UDLEDNING
Lejlighedsvis kan vores websted eller tjeneste indeholde oplysninger, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, tilbud, forsendelsesomkostninger, leveringstider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og ændre eller opdatere oplysningerne eller annullere ordrer, hvis oplysningerne på tjenesten eller det relaterede websted er forkerte når som helst uden varsel (inklusive efter ordren er afgivet).
Vi er ikke forpligtet til at opdatere, ændre eller afklare oplysningerne på tjenesten eller noget relateret websted, herunder uden begrænsning prisoplysningerne, undtagen som krævet ved lov. Ingen opdaterings- eller opdateringsdato, der bruges på tjenesten eller relaterede websteder, anses for at indikere, at alle oplysninger på tjenesten eller relaterede websted er blevet ændret eller opdateret.

SEKTION 12 - FORBUDT ANVENDELSE

Brug af webstedet eller dets indhold er forbudt: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at bede andre om at begå eller begå ulovlige aktiviteter (c) overtræder internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, regler, love eller lokale regler; (d) krænke eller krænke andres immaterielle eller immaterielle rettigheder (e) chikanering, udnyttelse, fornærmelse, skade, ærekrænkelse, ærekrænkelse, nedværdigelse, skræmmende eller diskriminerende på grund af køn, seksuel orientering, religion, etnisk oprindelse, race, alder, national oprindelse eller handicap (f) leverer falske eller vildledende oplysninger (g) downloade eller sende vira eller anden skadelig kode, der bruges eller kan bruges på nogen måde som påvirker driften eller driften af ​​Tjenesten eller det relaterede websted; andre websteder eller Internettet; (h) indsamle eller overvåge andres personlige data (i) spam, phishing, lægemidler, undskyldninger, edderkopper, gennemsøgninger eller ridser (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller relaterede websteder i strid med enhver forbudt brug. kravling eller ridser (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål; eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller relaterede websteder i strid med enhver forbudt brug. kravling eller ridser (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål; eller (k) forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller relaterede websteder i strid med enhver forbudt brug.

AFSNIT 13 - GARANTIFRASKRIVELSE; ANSVARSBEGRÆNSNING
Vi garanterer ikke, at brugen af ​​vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.
Vi garanterer ikke, at de opnåede resultater med tjenesten er nøjagtige eller pålidelige.
Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne Tjenesten på ubestemt tid eller annullere Tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.
Du accepterer udtrykkeligt, at din brug eller manglende evne til at bruge Tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der tilbydes dig gennem Tjenesten, leveres (medmindre vi udtrykkeligt har angivet) "som den er" og "tilgængelig" for dig uden nogen udtrykkelig, underforstået garanti eller betingelse, hverken udtrykkelig eller underforstået, inklusive, formål, holdbarhed, ejerskab og ukrænkelighed.
men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i noget Indhold eller ethvert tab eller skader, der skyldes din brug af Tjenesten (eller Produktet), der er sendt, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængelige via Tjenesten, selvom de får besked om muligheden. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af tilfældige skader eller følgeskader, er et sådant ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.

AFSNIT 14 - BESLUTNING

Du accepterer at skadesløse, forsvare og holde Tilbudet uskadeligt og vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede virksomheder, partnere, direktører, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ikke-farlige medarbejdere, der er rimelige advokater ' gebyrer fra tredjeparter til disse servicevilkår eller henvisning til deres indhold som følge af krænkelse eller krænkelse som følge af dokumenterne eller af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 - GENERELT

Når en bestemmelse i disse brugsbetingelser er beregnet til at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse imidlertid håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse vilkår. sådan bestemmelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​de resterende bestemmelser.

AFSNIT 16 - DEMONTERING

Parternes forpligtelser påløbet inden datoen for opsigelsen skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale. Disse brugsbetingelser forbliver i kraft, indtil de opsiges af dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse vilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores hjemmeside. Hvis du efter eget skøn har mistanke om eller mistanke om, at du ikke har overholdt vilkårene i disse brugsvilkår, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du er ansvarlig for alle beløb, der skyldes datoen for opsigelsen; og / eller som et resultat kan nægtes adgang til vores tjenester (eller enhver del deraf).

AFSNIT 17 - HELE KONTRAKTER

Manglende udøvelse eller håndhævelse af en rettighed eller bestemmelse i disse brugsbetingelser udgør ikke et afkald på en sådan ret eller bestemmelse. Disse brugsvilkår og alle instruktioner eller brugsbetingelser, som vi har lagt ud på eller relateret til tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag. , enten mundtligt eller skriftligt mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af brugsbetingelserne). Uklarheder i fortolkningen af ​​disse brugsbetingelser bør ikke fortolkes over for den forfatter, der forfatter.

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV

Disse brugsvilkår og eventuelle separate aftaler, hvor vi leverer tjenesterne til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i USA.

AFSNIT 19 - Ændringer

til servicevilkårene Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af brugsbetingelserne på denne side. Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse brugsvilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at kontrollere vores side regelmæssigt for ændringer. Fortsat brug af eller adgang til dit websted eller din tjeneste, efter at du har ændret disse brugsbetingelser, udgør din accept af disse ændringer.

PUNKT 20 - KONTAKTINFORMATION

Spørgsmål om vilkårene for brug skal sendes til os på info@tilbuddet.com